The Walking Dead Sezonul 6 serial online subtitrat in romana. 

Episodul 1 | Episodul 2Episodul 3Episodul 4Episodul 5

 Episodul 6 | Episodul 7 | Episodul 8 | Episodul 9

Dezactiveaza ADBLOCK pentru a putea viziona serialul.

Episodul 16

Episodul 15


Episodul 14

Episodul 13

Episodul 12

Episodul 11

Episodul 10

După ce descoperă o întreagă armată de zombie nu departe de orașul fortificat Alexandria, un misterios apel sonor vine din direcția orașului, atrăgându-i pe toți zombii acolo. The Huffington Post a vorbit cu Andrew Lincoln la premiera sezonului 6.

Andrew Lincoln a scăpat din mână scenariul atunci când a citit acțiunea următorului sezon din Walking Dead…
Actorul a declarat că noul sezon depășește, ca număr de zombi, toate episoadele ultimului sezon, iar asta numai în primele trei episoade, și că „fiecare episod este ca un final de sezon”…

„Cele 30 de secunde apocaliptice din fiecare episod propulsează următoarele opt episoade, și fiți gata – deoarece numărul 2 și 3 sunt ca un fel de arcuri întinse, iar apoi 4 este un fel de film independent. Iar apoi 9 este cel mai nebunesc dintre toate. Mi-a căzut scenariul din mână când l-am citit: Nuuuu! Facem noi așa ceva?”, relatează Andrew Lincoln. „Așa că da, e o nebunie. E o poveste uimitoare. Cred că Scott Gimple și echipa lor s-au depășit pe ei înșiși în acest sezon”.
Vezi The Walking Dead Sezonul 6 serial online subtitrat.

Da. E momentul să ne bucurăm. Și nu e vorba doar de episoade nebunești. Un prieten mort la datorie se întoarce în serial: „O să port din nou barbă. Am susținut eu asta!”, se laudă actorul principal.

Fără îndoială, una dintre cele mai aşteptate reveniri ale sezonului este cea a lui The Walking Dead Sezonul 6 serial online subtitrat. Postul TV AMC a avut parte de cel mai debut înregistrat vreodată pe canalele de cablu americane cu Fear the Walking Dead, al cărui prim episod a fost vizionat de 10,1 milioane de telespectatori (13,3 milioane dacă se iau în considerare şi telespectatorii care au înregistrat primul episod şi l-au văzut în primele trei zile de la lansare) la sfârşitul lunii august. După ce a crescut cu fiecare sezon, The Walking Dead ar putea avea cifre asemănătoare la debutul celui de-al şaselea sezon, al cărui prim episod a fost difuzat de AMC duminică.


Lipseste un episod? Lasa-ne un mesaj in sectiunea de comment sau la contact !
Filmul nu se incarca? Da play la episod si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.
Episodul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa F5 pentru  un refresh la pagina.
Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.
De ce am pus un film fara subtitrare ? Pentru ca sunt utilizatori care doresc sa vada filmul/serialul si fara subtitrare

Ce părere ai despre acest film?

Adresa ta de email nu va fi publicată și nu este obligatorie.

1 Comentariu

  • Hosting acum 2 months

    Vizioneaza pe internet episodul 1, sezonul 6 al serialului american The Walking Dead difuzat de AMC. Productia il are in rolul principal, pe Erkan Petekkaya, cel care l-a interpretat pe Riza in serialul “Dila” si pe Ali in “Tradarea”.