Vezi South Park sezonul 19 online subtitrat in limba romana. Sezonul 20 va fi disponibil in 2016. Nu toate episoadele din sezonul 19 au subtitrare, le vom face update imediat cum apare subtitrarea. Vizionare placuta !

South Park sezonul 19 online subtitrat cover

South Park sezonul 19 online subtitrat:

Dezactiveaza ADBLOCK pentru a putea viziona serialul.

South Park sezonul 19 online subtitrat este un serial de animaţie al cărui personaje principale sunt Stan, Kyle, Kenny şi Cartman, patru copii de clasa a treia, care au o pasiune pentru limbajul obscen. Acţiunea se petrece în South Park, orăşelul care dă numele serialului, din statul american Colorado, unde personajele principale, însoţite de multitudinea de personaje secundare au de depăşit tot felul de situaţii bizare şi hilare.

South Park este un serial animat american, creat de Matt Stone şi Trey Parker în 1991. Serialul a devenit cunoscut datorita satirelor, parodiei, umorului negru si situatiilor absurde si bizare ale personajelor. Urmareste aventurile a patru copii: Cartman, Stan, Kyle si Kenny si a apropiatilor lor din micul oraş montan cu acelaşi nume din statul Colorado. South Park a devenit cunoscut si datorita felului direct si fara menajamente cu care prezinta subiecte tabu cam ar fii: avortul, homosexualitatea, lesbianismul, atacarea religiilor, războiul din Irak . Animatie folosita pare bizara, pentru ca care facuta din taieturi de hartie. Aceasta pare rudimentara desi programul folosit, Maya, este unul dintre cele mai complexa la ora actuala. Matt Stone şi Trey Parker au ales acest program pentru ca astfel serialul poate fi terminat in cateva zile, prezentand astfel evenimente de actualitate. Serialul urmărește aventurile a patru copii din micul oraș montan cu același nume din statul Colorado, folosindu-le ca pretext pentru satire acide la adresa modului de viață, a tabu-urilor, vedetelor și întâmplărilor la ordinea zilei din America. Serialul excelează în utilizarea parodiei și a umorului negru. South Park a devenit renumit pentru atacarea deschisă, provocatoare și fără menajamente a subiectelor controversate cum ar fi avortul, homosexualitatea, violența și sexul în mass-media, religia; dar și pentru abordarea subiectelor la ordinea zilei în jurnalele de știri: războiul din Irak, alegerile prezidențiale din 2000 și 2004, sau inundațiile din New Orleans din 2005. Uneori reacția este uluitor de rapidă: episodul 111, „It’s Christmas in Canada” în care este înfățișat Saddam Hussein prizonier, a fost difuzat pe 17 decembrie 2003, la doar 3 zile după capturarea reală a lui Saddam în Irak.

Lipseste un episod? Lasa-ne un mesaj in sectiunea de comment sau la contact !
Filmul nu se incarca? Da play la episod si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.
Episodul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa F5 pentru  un refresh la pagina.
Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.
De ce am pus un film fara subtitrare ? Pentru ca inca nu a aparut si sunt utilizatori care doresc sa vada filmul/serialul si fara subtitrare

Ce părere ai despre acest film?

Adresa ta de email nu va fi publicată și nu este obligatorie.

1 Comentariu