Vezi Samurai Jack sezonul 5 online subtitrat in limba romana. Sezonul al cincilea al serialului Samurai Jack este ultimul sezon al seriei animate. Sezonul îl însoțește pe Jack într-o călătorie care va termina povestea lui.

Au trecut cincizeci de ani de când Jack a ajuns în viitor, iar sabia îi lipsește. Și-a pierdut speranța de a se întoarce în timpul lui și este bântuit și măcinat de halucinații cu părinții lui, regatul său și o persoană misterioasă călare. Samuraiul salvează o mamă și fiica ei de niște gândaci roboți și învinge un robot asasin muzical, care a distrus un sat pentru a-i atrage atenția lui Jack. Între timp, șapte fete sunt crescute și antrenate pentru a deveni “Fiicele lui Aku”, un grup de asasini cu scopul de a-l ucide pe Jack.

Samurai Jack sezonul 5 online subtitrat:

Dezactiveaza ADBLOCK pentru a putea viziona serialul.

Într-un trecut îndepărtat, un samurai vestit primește misiunea de a-l răpune pe vrăjitorul Aku. Însă înainte să-și ducă misiunea la bun sfârșit, samuraiul este propulsat cu sute de ani în viitor. Războinicul se trezește într-o lume în care Aku face legea, iar puterile sale sunt depline. Luându-și numele de Jack, samuraiul încearcă să îndrepte o greșeală veche de sute de ani, să gaseasca o cale spre casă, dar și să distrugă răul adus în lume de demonul Aku.

Lipseste un episod? Lasa-ne un mesaj in sectiunea de comment sau la contact !
Filmul nu se incarca? Da play la episod si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.
Episodul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa F5 pentru  un refresh la pagina.
Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.
De ce am pus un film fara subtitrare ? Pentru ca inca nu a aparut si sunt utilizatori care doresc sa vada filmul/serialul si fara subtitrare

Ce părere ai despre acest film?

Adresa ta de email nu va fi publicată și nu este obligatorie.