Povestea filmului Dunkirk 2017 online subtitrat surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Dunkirk 2017 online subtitrat

Dezactiveaza ADBLOCK pentru a putea viziona filmul.


Momentan fara subtitrare.

Filmul reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

Filmul de război este prin natura sa violent şi emoţionant, doar explorează momente în care orice erou, până şi protagonistul, poate pierde viaţa. Este locul unde se petrec cele mai impresionante fapte de eroism sau trădări imposibil de iertat. Şi este locul unde absurdul conflagraţiilor în care, din confortul unei săli la mii de kilometri distanţă de pericol, sorţile a mii, a zeci de mii de oameni pot fi pecetluite dintr-o singură trăsătură de condei. Aceasta este lumea din Dunkirk 2017 online subtitrat, cel mai recent film al lui Christopher Nolan, care te catapultează din sala de cinema în mijlocul luptelor din Al Doilea Război Mondial, strivindu-te cu zgomotul, furia şi groaza înfruntărilor.

Pasionaţii de istorie ştiu, cu siguranţă, ce s-a întâmplat în Dunkerque, orăşel francez din apropierea graniţei cu Belgia, unde în mai 1940 peste 300.000 de soldaţi britanici şi francezi au ajuns pe plajă, încercuiţi de înaintarea armatei naziste şi rămaşi ţintă de tir pentru avioanele germane. De teama să nu-şi piardă preţioasa flotă, comandamentul britanic trimitea câte o singură navă pentru a-i evacua. În acest teatru de război îşi concentrează Nolan privirea, oferind trei perspective asupra crâncenei lupte a vieţii cu moartea de-a lungul a câteva imens de lungi zile.

Un campion al filmelor originale cu buget mare precum Inception şi Interstellar, Christopher Nolan nu face deloc concesii pentru a-i oferi spectatorului o experienţă confortabilă. Camera sa vede totul, iar publicul trebuie să privească şi el măcelul, asta daca nu cumva închide ochii. Scenele sunt montate necronologic, iar spectatorului neobişnuit cu salturile în timp din naraţiune îi dăm acest indiciu util: evenimentele de pe plajă încep cu o săptămână înainte de evacuare, în timp ce evenimentele din aer şi experienţele navigatorilor civili au loc în ziua şi preziua evacuării.

Montajul necronologic şi coloana sonoră asurzitoare, omniprezentă a lui Hans Zimmer reuşesc să deruteze spectatorul, sugerându-i haosul şi groaza înfruntate de soldaţi pe plaja de la Dunkerque şi încercările lor disperate de a se salva. Fără îndoială, Dunkirk 2017 online subtitrat este un film extenuant, dar este în acelaşi timp unul din puţinele care prezintă eficient şi fără compromisuri gigantica traumă de a şti că următoarea secundă poate să-ţi fie ultima.

Nolan ia excelenta (şi extrem de rara la Hollywood) decizie de a distribui actori cvasinecunoscuţi în rolurile principale. Da, îi vedem şi pe Cillian Murphy, Mark Rylance şi Kenneth Branagh, iar pe afiş apare şi Tom Hardy. Dar noul Mad Max are faţa aproape complet acoperită de masca de pilot, iar asta dezvăluie resorturile deciziei: Dunkirk nu este un film cu staruri, ci unul în care moartea te poate răpi în orice clipă. Poate nu ai auzit niciodată până acum de Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden şi Aneurin Barnard, dar cu siguranţă vei mai auzi de ei. Feţele lor anonime cu trăsături imperfecte aduc un plus de realism experienţei. Excepţia de la regulă este Harry Styles, necunoscut ca actor, dar celebru pentru publicul de vârstă mai fragedă ca membru al trupei One Direction.

Este Dunkirk cel mai important film al anului? Tot ce-i posibil. Puterea sa de convingere este atât de mare, încât studiourile Warner nici măcar nu au aşteptat sfârşitul anului pentru a-şi creşte şansele la Oscaruri. Poate că Dunkirk 2017 online subtitrat nu va bate recorduri de nominalizări (pentru că pierde din start categoriile actorilor în rol principal), dar cu siguranţă va transforma multe dintre acestea în statuete câştigate. Una dintre cele mai meritate va fi cea a directorului de imagine olandez Hoyte Van Hoytema, care filmează în formatul de 65 de milimetri, teleportând spectatorii în mijlocul haosului.

-Review facut de “StefanDo” pe cinemagia.ro

Dunkirk 2017 online subtitrat

Filmul, cred ca se va concentra pe batalia de la Dunkirk, Franta. (O batalie asemanatoare intr-o oarecare masura cu mult mai celebra batalie pt Normandia (1944) Batalia de la Dunkirk, o batalie despre care aveam cateva informatii.
Batalie, parte a celui de al doilea razboi mondial, data in perioada 26 mai –4 iunie 1940 si a avut ca rezultat o victorie tactica a nazistilor, condusi in acea batalie de Generalfeldmaresalul, Gerd von Rundstedt.
Mai exact (ca sa fiu mai explicit) Germania Nazista, a evacuat fortele Aliate (Marea Britanie si Belgia) din Franta (care tocmai fusese invadata cu succes de Germania Nazista si Italia Fascista a lui Benito Mussolini) separandu-le de defensiva franceza, defensiva care cum era si normal a luptat de partea fortelor aliate.

In general, cam toate bataliile din prima jumatate a celui de al doilea razboi mondial si aici ma refer la perioada 1939-1942 (inclusiv) au fost castigate de Germania Nazista. Batalia de la Dunkirk, face parte din prima jumatate a celui de al doilea razboi mondial, cand Germania Nazista, era o forta de neinvins (repet, in prima jumatate a razboiului) invadand cu succes, state ca: Polonia in 1939, Franta in 1940, Norvegia, Olanda si o buna parte din statele Europene. EUROPA, se afla in acea perioada, sub teroarea Germaniei Naziste, EUROPA (inclusiv Franta) se afla sub teroarea (la mana) acestui: dezaxat mintal, antisemit si fascist, Adolf Hitler
Germania Nazista, avea sa piarda teren in favoarea aliatilor incepand cu 2 Februarie 1943, mai exact, avea sa piarda teren incepand cu sfarsitul teribilei batalii de la Stalingrad (Azi, Volgograd, sudul Rusiei) cand fortele Axei (inclusiv Romania) pierdea un numar de ATENTIE!!! aproximativ un milion de soldati, ceea ce a insemnat pt statele din Axa o pierdere de nerecuperat. Pierzand ulterior pe ”banda rulanta” batalii deciseve, ca: Batalia blindatelor de la Kursk (Rusia 1943), Bataliile din Africa, Batalia pt Normandia, Batalia de la Ardeni (Belgia, Decembrie 1944) si in final pierzand si ultima batalie. Batalia de aparare a propriei capitale si aici ma refer la Batalia pt Berlin (aprilie -mai 1945) Batalia, care a insemnat finalul celui de al doilea razboi mondial in Europa.

Dunkirk, un film regizat de celebrul Christopher Nolan (unul dintre cei mai in voga regizori din ultimii 10-15 ani) Un film cu unul dintre actorii lui preferati si aici ma refer la Tom Hardy, in rol principal. Impresionanta poveste a filmului, regia si prestatia lui Tom Hardy pot fi 3 lucruri esentiale in nominalizarea acestui film la premiile OSCAR (2018) Repet, Dunkirk, cred ca va fi un film cu potential de OSCAR. Acum depinde cat si cum va fi exploatat subiectul filmului. Am incredere in Nolan, cu toate ca Dunkirk 2017 online subtitrat, este primul lui film de acest gen.
Un alt plus al filmului Dunkirk 2017 online subtitrat, ar mai fi si prezenta in distributie a actorului, Mark Rylance.
Actor, care a avut o prestatie excelenta in filmul, Bridges Of Spies, interpretand destul de convingator personajul lui Rudolf Abel (unul dintre cei mai valoroși fosti spioni sovietici plasați în SUA anilor ’60) si primind ulterior premiul OSCAR (rol sec) pt acea prestatie.
Probabil, voi reveni cu o recenzie mai amanuntita dupa vizionarea ulterioara a acestei productii, care pare a fi pe placul meu.

– Review de Theodor2011

Lipseste un episod? Foloseste pagina de Contact sau lasa-ne un mesaj in sectiunea de comment !
Filmul nu se incarca? Apasa play si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.
Filmul / Episodul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa F5 pentru  un refresh la pagina.
Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.
De ce am pus un film fara subtitrare ? Pentru ca inca nu a aparut si sunt utilizatori care doresc sa vada filmul/serialul si fara subtitrare

Ce părere ai despre acest film?

Adresa ta de email nu va fi publicată și nu este obligatorie.