Desperado 1995 online subtitrat regizat de regizorul Robert Rodriguez face din nou furori cu thriller-ul noir Desperado, care are în prim-plan două nume sonore – Antonio Banderas și Salma Hayek.

Desperado 1995 online subtitrat

Dezactiveaza ADBLOCK pentru a putea viziona filmul.

După un scenariu excelent al inegalabilului Quentin Tarantino, filmul excelează în explozii spectaculoase, răsturnări de situație incredibile și replici picante.

Banderas interpretează rolul unui mariachi, un soi de menestrel modern fără nume. În încercarea de a se răzbuna pe infamul boss al cartelului de droguri mexican, Bucho, cântărețul se vede prizonier într-o lume dură în care rafalele de gloanțe fac parte din cotidian. Cu ajutorul prietenului său (Steve Buscemi), al unei frumoase bibliotecare (Salma Hayek) și al unei armate de renegați, el mariachi trăiește acum pe propria piele baladele pe care obișnuia să le cânte.

Fanii lui Tarantino își pot vedea idolul într-un rol secundar, interpretând un tip cam țăcănit și pus pe glume cam sinistre, dar foarte bune.

Lipseste un episod? Foloseste pagina de Contact sau lasa-ne un mesaj in sectiunea de comment !
Filmul nu se incarca? Apasa play si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.
Filmul / Episodul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa F5 pentru  un refresh la pagina.
Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.
De ce am pus un film fara subtitrare ? Pentru ca inca nu a aparut si sunt utilizatori care doresc sa vada filmul/serialul si fara subtitrare

Ce părere ai despre acest film?

Adresa ta de email nu va fi publicată și nu este obligatorie.