Vikings Sezonul 4 seriale online subtitrate in romana. 

Este unul dintre serialele cel mai bine primite în ultimul an, cu un rating de 8,5 pe imdb, şi vine în România cu începere din 21 octombrie. Vikings Sezonul 4 seriale online subtitrate difuzat de History Channel ne poartă în secolul 8, când războinicii scandinavi profită de construirea unui nou tip de ambarcaţiune pentru a începe să prade ţinuturi până atunci inaccesibile.

Dezactiveaza ADBLOCK pentru a putea viziona serialul.

Episodul 9

Episodul 8


Episodul 7

Episodul 6

Episodul 5

Episodul 4

Episodul 3

Episodul 2

Episodul 1

Vezi Vikings Sezonul 4 seriale online subtitrate.
Dar asta îi aduce faţă în faţă pe căpitanul Ragnar Lodbrok, gata să se aventureze peste limita cunoscută a teritoriilor scandinave şi să prade ceea ce încă nu devenise Anglia, şi pe liderul mici comunităţi nordice, nobilul şi bogatul Haraldson (Gabriel Byrne). În primele episoade ale serialului, între cei doi are loc un adevărat război al posibilităţilor. Tânărul, aventurosul şi săracul Ragnar, care în timp de pace îşi câştigă pâinea muncind din greu pământul, arde de nerăbdare să pornească într-o escapadă britanică, în timp ce Haraldson, căruia nu-i lipseşte nimic şi îl percepe pe mai tânărul său oponent ca pe un rival la tron, îşi pune autoritatea la bătaie pentru a-i împiedica misiunea. Vikings Sezonul 4 seriale online subtitrate.

Este un subiect atins în multe producţii de epocă: pentru fiecare vizionar care a făcut istorie au existat zeci şi sute gata să-i pună beţe în roate, să-l declare nebun, trădător sau eretic. Nouă la Cinemagia ne-a plăcut diplomaţia extraordinară a scenariştilor serialului şi modul cum aceştia l-au transformat pe Ragnar, dintr-un erou ce în primele minute ale serialului se năpusteşte ca o bestie asupra unui duşman, într-un oponent redutabil în agora scandinavă, unde foloseşte teama de necunoscut a lui Haraldson ca mijloc de convingere a celor din jur.

Nu trebuie decât să urmăreşti serialul pentru a vedea că metodele lui Haraldson împotriva lui Ragnar devin tot mai murdare şi că nobilul nu se va da în lături de nimic pentru a-l scoate pe erou din joc. Faptul că omul care a inspirat personajul dăinuieşte în continuare în literatura scandinavă, fiind eroul unui interminabil şir de poeme, sugerează că în acest caz a învins vizionarul…Vikings Sezonul 4 seriale online subtitrate.

Filmat în Irlanda, Vikings s-a bucurat de succes de critică şi audienţă, astfel încât serialul a primit undă verde pentru un nou sezon, tot de zece episoade. Probabil că până la anul, când noul sezon va putea fi văzut pe micile ecrane din întreaga lume, Travis Fimmel, interpretul lui Ragnar, va fi un actor mult mai cunoscut decât în prezent. După convingătoarea şi dezlănţuita sa apariţie în povestea scandinavă, australianul are toate şansele să facă o trecere lină către marele ecran, Vikings fiind genul de serial care transformă necunoscuţii în staruri.


Lipseste un episod? Lasa-ne un mesaj in sectiunea de comment sau la contact !
Filmul nu se incarca? Da play la episod si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.
Episodul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa F5 pentru  un refresh la pagina.
Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.
De ce am pus un film fara subtitrare ? Pentru ca sunt utilizatori care doresc sa vada filmul/serialul si fara subtitrare

Ce părere ai despre acest film?

Adresa ta de email nu va fi publicată și nu este obligatorie.

2 Comentarii

  • Toate episoadele au subtitrare. Foloseste browserul Chorme sau selecteaza limba din setarea CC.

  • Anonymous acum 1 year

    e fara subtitrare facet ceva