Bad Moms 2016 Mame bune şi nebune online subtitrat.

Aparent, Amy (Kunis) are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării.

Bad Moms 2016 Mame bune şi nebune online subtitrat.

Dezactiveaza ADBLOCK pentru a putea viziona filmul.

Sursa 1:

Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane o nouă comedie nonconformistă „Mame bune şi nebune”, în care Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale. Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul de belea în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi reprezentanta acestora. Rezultatul va stârni hohote de râs…

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mame bune şi nebune” are premiera la cinema din 29 iulie.

Aşa-numitul cinema “al celor patru cvadranţi”, care vizează publicul de amândouă sexele şi de toate generaţiile, este una din marile priorităţi ale Hollywood-ului, acesta ignorând adesea producţiile mai mici, cu un public-ţintă mai restrâns. Publicul feminin are parte de revenire în atenţie datorită lui Bad Moms/Mame bune şi nebune, o comedie plină de energie numai bună pentru mers la cinema cu prietenele.

În centrul atenţiei este Amy (Mila Kunis), o tânără mamă care se chinuie din răsputeri să exceleze şi la serviciu, dar şi acasă. Excedată de un şef stupid, un soţ neglijent (David Walton într-un rol reciclat din serialul About a Boy), nesfârşitele pretenţii ale copiilor, dar şi ale autoritarei Gwendolyn (Christina Applegate), preşedinta asociaţiei părinţilor de la liceu, Amy se hotărăşte să devină o “mamă rea” (un concept mai complex decât pare la prima vedere) şi să nu mai facă poftele tuturor. Iniţiativa ei va provoca o mică revoluţie mai întâi în familie, şi apoi în întreaga suburbie, Bad Moms putând oferi câteva lecţii de “parenting” şi mamelor din România.

Filmul foloseşte eficient reţetele altor producţii de succes, precum deja clasicul Mean Girls şi mai recentul Easy A, şi le actualizează pentru publicul cel puţin trentagenar, într-un mod care amuză şi dă lecţii într-o egală măsură. Departe de a fi original, Bad Moms oferă 100 de minute agreabile mai ales datorită distribuţiei pline de nume mari, gata să folosească la maxim povestea familiară.

Ce uimeşte la Bad Moms este şi faptul că filmul regizat de Jon Lucas şi Scott Moore (scenariştii primului Marea mahmureală, dar şi ai dezamăgitoarelor Four Christmases şi Ghosts of Girlfriends Past) foloseşte în roluri secundare actriţe obişnuite să fie primele pe afiş. Kristen Bell, de exemplu, o interpretează pe Kiki, adevărată prizonieră a celor trei copii ai săi, în timp ce Jada Pinkett Smith, beneficiara unei reveniri convingătoare în atenţie datorită serialului Gotham, este Stacy, aghiotanta maleficei şi manipulatoarei Gwendolyn.

Lipseste un episod? Lasa-ne un mesaj in sectiunea de comment sau la contact !
Filmul nu se incarca? Da play la episod si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.
Episodul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa F5 pentru  un refresh la pagina.
Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.
De ce am pus un film fara subtitrare ? Pentru ca inca nu a aparut si sunt utilizatori care doresc sa vada filmul/serialul si fara subtitrare

Ce părere ai despre acest film?

Adresa ta de email nu va fi publicată și nu este obligatorie.

1 Comentariu