Vezi 10 Cloverfield Lane 2016 online subtitrat, Strada Cloverfield 10 online subtitrat. Michelle lasă totul în urmă – casă, iubit, inel de logodnă. Însă, curând, după un accident pe șosea, se trezește într-un buncăr subteran unde Howard (John Goodman) o informează că a supraviețuit unui atac chimic, și că singurii alți supraviețuitori sunt el și acolitul său, Emmett (John Gallagher Jr.). Totuși, Howard este doar excentric sau nebun? Este un salvator sau un agresor?

10 Cloverfield Lane 2016 online subtitrat:

Trailer:

Distribuitorul în România al filmului 10 Cloverfield Lane 2016 online subtitrat, RoImage 2000, a dat astăzi publicității afișul oficial și final al producției, iar ceea ce vedem răstoarnă teoriile pe care deja le formulaserăm despre subiectul filmului. Posterul duce clar către o miză science-fiction, deși cronicile internaționale sugerau un thriller psihologic intens.

Publicația Film.list.co.uk remarca „un început captivant, care aproape lasă fără cuvinte, ce o surprinde pe Michelle (Mary Elizabeth Winstead) lăsând totul în urmă – casă, iubit, inel de logodnă. Însă curând, după un accident pe șosea, se trezește într-un buncăr subteran unde Howard (John Goodman) o informează că a supraviețuit de fapt unui atac chimic, și că singurii alți supraviețuitori sunt el și acolitul său, Emmett (John Gallagher Jr.). Totuși, Howard este doar excentric sau nebun? Este un salvator sau un agresor? Răspunsul la aceste întrebări dificile se va întinde pe 103 minute extrem de tensionate. Cei care caută un horror vor găsi unul de factură psihologică. Și, oricum, cui îi pasă de fanteziile cu extratereștri și cu apocalipsa ale unui nebun, dacă nu ne gândim și la personaje? Așa cum spune unul dintre personaje: ‘Oamenii sunt ființe ciudate’…”
10 Cloverfield Lane 2016 online subtitrat.
Afișul anterior dat publicității stipula că „monștrii au mai multe fețe”, ceea ce ne conducea la ideea că personajul lui John Goodman nu este ceea ce pare, latura SF nefiind implicată.

Acum, noul poster ne duce către o nouă pistă datorită navei extraterestre pe care o vedem survolând amenințător.

Lipseste un episod? Lasa-ne un mesaj in sectiunea de comment sau la contact !
Filmul nu se incarca? Da play la episod si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.
Episodul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa F5 pentru  un refresh la pagina.
Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.
De ce am pus un film fara subtitrare ? Pentru ca inca nu a aparut si sunt utilizatori care doresc sa vada filmul/serialul si fara subtitrare

Ce părere ai despre acest film?

Adresa ta de email nu va fi publicată și nu este obligatorie.